TravelHunter

“Húsz év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, amiket igen. Feszítsd hát ki vitorlád. Hajózz ki a biztos öbölből. Kapaszkodj a siker szeleibe! Álmodj! Fedezz fel!”

Dina Andris vagyok 22 éves a TravelHunter alapítója. Évek óta óriási vágyam, hogy körbeutazzam a Földet, de nem engedhettem meg magamnak anyagilag ezt az álmomat. 2016-ban találkoztam egy internetes hirdetéssel, ahol blogger oktatást reklámoztak. Nagyon kellemes érzés töltött el engem, mert úgy éreztem, hogy ez egy lehetőség arra, hogy megtanuljam az alapokat és meséljek az embereknek az ötleteimről, utazásaimról.

Fogalmam sem volt arról, hogy egy blogger mit csinál és, hogy ebből lehet e egyáltalán pénzt keresni, amiből tudok majd utazni. Álmomban sem gondoltam volna, hogy most ezen az oldalon, ezt a bemutatkozást fogod olvasni, de jó, hogy itt vagy velem, mert akkor téged is érdekel az utazás.

Az elején csak hobbinak indult a bloggerkedés, de hamar rájöttem, hogy ebben sokkal több lehetőség van. Azóta már Youtube-on is megtalálsz, mint vlogger. Segítünk neked a társammal Péterrel abban, hogy olcsón utazz a világban és ehez biztosítok számodra olcsó kiegészítőket a Webshopomban.