Legyél TE is a POSTUSE LIVE FESZTIVÁL szponzora!

Következő nagy dobásunk a Postuse LIVE Fesztivál lesz, melyet szeptember 18-22. között rendezünk meg. A fesztivál célja, hogy felhívjuk a figyelmet a tudatos közösségi média használatra. A víziónk az, hogy a tartalomgyártók, véleményvezérek, médiatulajdonosok közösen álljanak ki ezért. Több “színpadon” interaktív, kötetlen beszélgetésekre keressük a megfelelő influencereket.

Miért csatlakozz a Postuse Live Fesztiválhoz? A rendezvény teljes időtartama alatt kiállhatsz a kezdeményezés mellett, azaz Te is tudatos közösségi média felhasználás szószólója lehetsz, mint SZPONZOR.

FIGYELEM! Ilyen még nem volt Magyarországon! 15-20 vendéggel számolunk a fesztivál ideje alatt. A fesztivál fellépőinek neveit a fesztiválfeelingnek megfelelően időszakosan fogjuk közölni.

Kiknek ajánljuk fel a szponzorságot?

 • Azoknak, akik tudatos közösségi média felhasználók (le fogjuk ellenőrizni a cég közösségi média tevékenységét, hogy ezzel is garantáljuk a minőséget)
 • Azoknak, akik szeretnének változtatni a jelenlegi áldatlan állapotokon (attól, hogy valakinek van internet kapcsolata még nem jogosult arra, hogy digitális környezetszennyezést hajtson végre)
 • Azoknak, akik szeretnének támogatni egy kezdeményezést, amely csak az első lépése élhető online környezet biztosítására (szeretnénk évente megrendezni az eseményt és partnereinkkel együtt egész évben minőségi tartalmakat gyártani)
 • Azoknak, akik nyitottak a változásra és az újdonságra (új technológiák megismerésére nyitottak)
 • Azoknak, akik nem félnek megmutatni magukat a közösségi médiában (mert mi meg fogjuk mutatni, hogy kik állnak ki mellettünk)

Kiknek nem ajánljuk fel a szponzorságot?

 • Azoknak, akik nem tudatos közösségi média felhasználók (le fogjuk ellenőrizni a cég közösségi média tevékenységét, hogy ezzel is garantáljuk a minőséget)
 • Azoknak, akiknek megfelel a jelenlegi közösségi média tartalom gyártási színvonal (attól, hogy valakinek van internet kapcsolata még nem jogosult arra, hogy digitális környezetszennyezést hajtson végre)
 • Azoknak, akik nem ismerték fel, hogy milyen lépésekre van szükség ahhoz, hogy élhető online környezetet biztosítsunk (fontos számunkra, hogy olyanokkal dolgozzunk együtt, akik hasonlóan gondolkodnak, mint mi)
 • Azoknak, akik megelégednek azzal, amijük van és nem fejlődnek a korral (aki nem halad a korral lemarad, elveszti a piacát és megszűnik vagy átalakul) 
 • Azoknak, akik megbújnak és nem mutatják meg magukat az online világban (ahogy a mondás is tartja: “aki nincs jelen a közösségi médiában, az nem is létezik”)

JELENTKEZEK SZPONZORNAK


Szponzorációs alapcsomag tartalma

 • Logó megjelenítése a szponzorok között a PostuseLiveFesztival.hu oldalon (200*200 pixel):

  a főoldalon megjelenő szponzorok logója szürkeárnyalatosan jelenik meg. Ha az egeret főlé visszük, akkor színesre vált és megjelenik a szlogen vagy egy rövid mondat. Ha rákattintunk, akkor átvisz a megadott weboldalra.

 • 1 db Facebook poszt az esemény oldalán, ahol az összes érdeklődő azonnal értesítést kap a új posztokról:

  a célunk az, hogy már az alapcsomag esetén is a lehető legtöbb követőnknek mutathassuk be azokat a cégeket, akik kiállnak a tudatos közösségi média használat mellett.

 • Díszes oklevél, amely tartalmazza, hogy a cég, aki kapta kiáll a tudatos közösségi média használat mellett:

  természetesen az oklevél nélkül is meg lehet mutatni az elköteleződést, DE ez is egy olyan eszköz, amely még többeket arra sarkallhat, hogy van értelme küzdeni a minőségi tartalomgyártásért.

 • 1 hónapos ingyenes Postuse webalkalmazás használat:

  a Postuse véleményvezér marketinget segítő webalkalmazás jelenleg 1 hetes próbaidőszakot biztosít, amely elegendő egy rövid kampány lemenedzseléséhez, de igazi eredmény 1 hónap alatt szoktak elérni az ügyfeleink. Így ez a meghosszabbított elérés további lehetőséget ad a tudatos közösségi média használatra.


A csomag ára:
35000 FtTovábbi szolgáltatások:

Tökéletes kiegészítése az alapcsomagnak, hiszen ezzel kitűnhetsz a tömegből és az értékéhez képest minimális extra befektetést igényel.

Ft / logó

Ahogy a TV-ben vagy a YouTube-on is lehetőség van termékmegjelenítésre, úgy a Facebook live stream estén is. Miért éri ez meg? Azért, mert így az elő adásban, a visszajászható FB videóban és a YouTube-ra felkerülő vágott videóba is újra, meg újra megjelenhet a termék úgy, hogy a felhasználók látni fogják, mégsem gondolják azt, hogy ez egy reklám. A napok számában limitáltuk ezt a szolgáltatásunkat, így aki lemarad, kimarad.

30000 Ft / nap

Várhatóan a fesztivál ideje alatt leggyakrabban elhangzó vagy éppen leírt kifejezése maga a rendezvény neve lesz. Így, ha a te céged lesz a névadó szponzorunk, akkor biztos lehetsz abban, hogy a céged neve is legalább ennyiszer fog megjelenni valamilyen formában. Szerinted ez megér 200.000 Ft-ot? Szerintünk igen, még többet is, DE a realitás talaján tartottuk az árainkat.

200000 Ft / fesztivál

Lehetünk őszinték? Mivel mindig azok vagyunk, így most is azok leszünk. Arra számítunk, hogy ezt a tételt egy cég sem fogja választani, mert a többi tételhez képest túlárazottnak tűnhet. Elárulunk két titkot: szándékosan így áraztuk és ez már egy csökkentett ár. Megéri az árát? Döntsd el! Az összes elkészült videó anyagunkon ott fog szerepelni a logód: az elő adásokban, a tárolt FB videókban és a YouTube-on is. Szerinted ez ennyi pénzért elegendő műsoridő? Szerintük bőven. Ha most elkezdenéd számolni, hogy mennyibe kerül egy TV spot, akkor ez ahhoz képest aprópénz. Ki szabadít meg minket ettől a szolgáltatástól?

1500000 Ft / vízjel

Blogbejegyzés a PostuseLiveFesztival.hu blog oldalán

Írunk a cégedről egy bejegyzést, ami kapcsolódik a tudatos közösségi média használathoz és megjelenítjük a fesztivál oldalán és megosztjuk az esemény oldalán is, hogy a követőink is lássak. Ennyi pénzért van, ahol a bejegyzés megírását sem kapod meg, igaz?

db 10000 Ft / bejegyzés
Instagram poszt készítése és megjelenítése a saját felületen

Ha szeretnéd, hogy a követőink megtudják, hogy te is kiállsz a tudatos közösségi média használat mellett, akkor ezt tedd a kosaradba.

db 5000 Ft / poszt
Instagram sztori készítése és megjelenítése a saját felületen

Ha szeretnéd, hogy a követőink egy napig a te logódat lássák, valamint azt, hogy kiállsz a tudatos közösségi média használat mellett, akkor ezt tedd a kosaradba.

db 5000 Ft / sztori
Facebook poszt készítése és megjelenítése a saját felülete

Ha szeretnéd, hogy a követőink megtudják, hogy te is kiállsz a tudatos közösségi média használat mellett, akkor ezt tedd a kosaradba.

db 5000 Ft / poszt

Összesen:

A rendszer automatikusan összeadja a bepipált szolgáltatások árát, amely csak jelzés értékű és a várható összeg mértékét hivatott megmutatni.

0 Ft

FONTOS! ELŐZETES IGÉNYFELMÉRÉS, A RÉSZLETEKKEL, SZÁMLÁZÁSSAL ÉS AZ EGYÉB INFORMÁCIÓKKAL KOLLÉGÁNK A MEGADOTT ELÉRHETŐSÉGEK VALAMELYIKÉN JELENTKEZNI FOG.

[recaptcha]