Legyél TE is a POSTUSE LIVE FESZTIVÁL vendége!

Következő nagy dobásunk a Postuse LIVE Fesztivál lesz, melyet szeptember 18-22. között rendezünk meg. A fesztivál célja, hogy felhívjuk a figyelmet a tudatos közösségi média használatra. A víziónk az, hogy a tartalomgyártók, véleményvezérek, médiatulajdonosok közösen álljanak ki ezért. Több “színpadon” interaktív, kötetlen beszélgetésekre keressük a megfelelő influencereket.

Miért csatlakozz a Postuse Live Fesztiválhoz? A rendezvény teljes időtartama alatt kiállhatsz a kezdeményezés mellett, azaz Te is tudatos közösségi média felhasználás szószólója lehetsz, mint VENDÉG.

FIGYELEM! Ilyen még nem volt Magyarországon! 15-20 vendéggel számolunk a fesztivál ideje alatt. A fesztivál fellépőinek neveit a fesztiválfeelingnek megfelelően időszakosan fogjuk közölni.

Kik lehetnek a vendégeink?

  • Azok, akik tudatos közösségi média felhasználók (le fogjuk ellenőrizni a cég közösségi média tevékenységét, hogy ezzel is garantáljuk a minőséget)
  • Azok, akik szeretnének változtatni a jelenlegi áldatlan állapotokon (attól, hogy valakinek van internet kapcsolata még nem jogosult arra, hogy digitális környezetszennyezést hajtson végre)
  • Azok, akik szeretnének támogatni egy kezdeményezést, amely csak az első lépése élhető online környezet biztosítására (szeretnénk évente megrendezni az eseményt és partnereinkkel együtt egész évben minőségi tartalmakat gyártani)
  • Azok, akik nyitottak a változásra és az újdonságra (új technológiák megismerésére nyitottak)
  • Azok, akik nem félnek megmutatni magukat a közösségi médiában (mert mi meg fogjuk mutatni, hogy kik állnak ki mellettünk)

Kik nem lehetnek a vendégeink?

  • Azok, akik nem tudatos közösségi média felhasználók (le fogjuk ellenőrizni a cég közösségi média tevékenységét, hogy ezzel is garantáljuk a minőséget)
  • Azok, akiknek megfelel a jelenlegi közösségi média tartalom gyártási színvonal (attól, hogy valakinek van internet kapcsolata még nem jogosult arra, hogy digitális környezetszennyezést hajtson végre)
  • Azok, akik nem ismerték fel, hogy milyen lépésekre van szükség ahhoz, hogy élhető online környezetet biztosítsunk (fontos számunkra, hogy olyanokkal dolgozzunk együtt, akik hasonlóan gondolkodnak, mint mi)
  • Azok, akik megelégednek azzal, amijük van és nem fejlődnek a korral (aki nem halad a korral lemarad, elveszti a piacát és megszűnik vagy átalakul) 
  • Azok, akik megbújnak és nem mutatják meg magukat az online világban (ahogy a mondás is tartja: “aki nincs jelen a közösségi médiában, az nem is létezik”)

JELENTKEZEK VENDÉGNEK

A jelentkezőket a Postuse csapata bírálja el. Mindenkit értesítünk arról, ha felkérjük vendégnek vagy sem.


FONTOS! ELŐZETES IGÉNYFELMÉRÉS, A RÉSZLETEKKEL ÉS AZ EGYÉB INFORMÁCIÓKKAL KOLLÉGÁNK A MEGADOTT ELÉRHETŐSÉGEK VALAMELYIKÉN JELENTKEZNI FOG.

[recaptcha]